Oregano-Kolendra-Natarty Indyk
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Oregano-kolendra-wcierane indyka może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 70g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 467 kalorii. Ten przepis służy 12. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka indyka, soli, oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać cytryny można śledzić to danie główne z Blackberry Lemon Chess Pie z miodowym sosem Jumbleberry. Jak wygrałem Konkurs SF Food Wars-Pie or Die jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 74%, to danie jest solidne. Spróbuj Oregano-Kolendra-Natarty Indyk, Paprikan i kolendra przetarte steki z salsą pomarańczowo-Kolendrową, oraz Cytryna i Oregano-przetarte pasztety z kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usunąć i wyrzucić podroby i szyję z indyka. Spłucz indyka zimną wodą i osusz. Przyciąć nadmiar tłuszczu.
Połącz oregano, kolendrę, skórkę cytryny, sól i pieprz w misce. Wcierać mieszaninę na skórę.
Umieścić czosnek i cytrynę w jamie; związać końce nóg razem z sznurkiem. Wyciągnij końcówki skrzydeł w górę i na plecy; włóż pod indyka.
Na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania umieścić indyka, pierś do góry.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę, a pierś przykryć folią.
Piec dodatkowe 2 godziny lub do momentu włożenia termometru w udo 18