Orechiette z Chèvre, groszkiem i miętą
Orochiette z Chèvre, groszkiem i miętą może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dań głównych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 521 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.64 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz cytrynowe kliny, oliwę z oliwek, liście mięty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Prażone Buraki Ze Świeżą Miętą I Chèvre, Letnie Ciasto Jagodowe Z Miętą I Kozim Serem Belle Chevre C, oraz Orechiette Z Kapustą I Boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować makaron w 3 ćwiartki wrzącej wody, aż po prostu zmięknie ugryźć, o 8 protokół.
W międzyczasie, na patelni 10-do 12-calowej na średnim ogniu, mieszać czosnek w oleju, aż kuleje, o 2 protokół.
Dodaj ser, bulion i groszek i mieszaj, aż się ugotuje, 4 do 5 minut.
Odcedzić makaron; wrócić do patelni.
Do makaronu dodać masę serową i dobrze wymieszać.
Dodać miętę i ponownie wymieszać.
Dodaj do smaku sól, pieprz i sok z cytryny.