Orecchiette z białą fasolą i Pesto
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Orecchiette z białej fasoli & Pesto spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.16 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 462 kalorie. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka fasoli cannellini, pomidorów śliwkowych, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Sałatka Z Rukoli Z Białą Fasolą I Pesto, Penne z pistacjowym Pesto i białą fasolą, oraz Makaron z pistacjowym Pesto i białą fasolą (bezmięsny poniedziałek).
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Podczas gdy makaron gotuje, rozgrzać oliwę z oliwek i czosnek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż czosnek będzie pachnący.
Dodać fasolę i pomidory; zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż pomidory uwalniają swój płyn, o 5 do 7 protokół.
Odcedzić makaron i dodać do mieszanki fasoli.
Dodaj pesto; wrzucić do połączenia. Podzielić na 4 równe porcje. Do każdej porcji dodać 1 łyżkę parmezanu.