Orange Supreme Gratinee z pikantnym sosem Sabayon
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Orange Supreme Gratinee z pikantnym sosem Sabayon może być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 211 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz brązowy cukier, wino, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Berry Sabayon Gratinee, Pikantny pomarańczowy sos BBQ, oraz Pikantna Sałatka Szpinakowa Supreme dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery na niskim poziomie.
Umieść pomarańcze w średnim naczyniu żaroodpornym lub podziel na 4 naczynia żaroodporne. Łyżka pikantny sos Sabayon na górze (kilka łyżek na każdym, Jeśli za pomocą poszczególnych potraw).
Umieść na blasze do pieczenia, umieść pod brojlerem i gotuj, aż złoty do ciemnobrązowego. Uważajcie na spalenie!
W metalowej misce umieścić żółtka, cukier i wino.
Umieść miskę na rondlu z ledwo gotującą się wodą, tworząc podwójny kocioł.
Ubijać mieszaninę stale, aż się spieni, a następnie staje się kremowy i podwaja rozmiar, około 5 minut.
Mieszanina powinna być nieprzyjemnie ciepła w dotyku, ale nie płonąca.
Zdjąć patelnię z ognia i ubić śmietanę.