Orange-Streusel Acorn Squash

Orange-Streusel Acorn Squash
Orange-Streusel Acorn Squash jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 234 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać Acorn squash, mielone ziele angielskie, koncentrat soku pomarańczowego i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Squash Żołędziowy Szkliwiony Pomarańczowo, Acorn Squash w / Orange Pecans, oraz Cran-Orange Acorn Squash.

Instrukcje

1
Umyć squash; pokroić na pół w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
2
Usunąć i wyrzucić nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3
Miejsce squash, Wyciąć Boki w dół, w 13 - x 9-x 2-calowy naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Dodaj gorącą wodę do naczynia na Głębokość 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Piec, Odkryte, w 400 przez 30 do 40 minut lub do miękkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Odcedzić i lekko ostudzić.
7
Miąższ wyjąć do miski, pozostawiając muszle o grubości 1/4 cala. Miąższ zacieru.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Dodaj koncentrat soku pomarańczowego, brązowy cukier i ziele angielskie; dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku PomarańczowegoKoncentrat Soku Pomarańczowego
RamięRamię
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
9
Cut cienki plaster off dno każdej skorupy squasha więc będzie siedzieć płasko. Płaszcz do pieczenia naczynia z gotowania sprayu; powrót squash muszli do pieczenia naczynia. Łyżka mikstury równomiernie do muszli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
10
Połącz okruchy płatków kukurydzianych, pekan i margarynę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy Płatków KukurydzianychOkruchy Płatków Kukurydzianych
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
11
Posypać mieszaninę okruchów równomiernie na squash.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
12
Piec, Odkryte, w 400 przez 15 do 20 minut lub do dokładnie ogrzanego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia52
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn