Orange-Streusel Acorn Squash
Orange-Streusel Acorn Squash jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 234 kalorie, 4G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać Acorn squash, mielone ziele angielskie, koncentrat soku pomarańczowego i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Squash Żołędziowy Szkliwiony Pomarańczowo, Acorn Squash w / Orange Pecans, oraz Cran-Orange Acorn Squash.
Instrukcje
Umyć squash; pokroić na pół w poprzek.
Usunąć i wyrzucić nasiona.
Miejsce squash, Wyciąć Boki w dół, w 13 - x 9-x 2-calowy naczynia do pieczenia.
Dodaj gorącą wodę do naczynia na Głębokość 1/2 cala.
Piec, Odkryte, w 400 przez 30 do 40 minut lub do miękkości.
Odcedzić i lekko ostudzić.
Miąższ wyjąć do miski, pozostawiając muszle o grubości 1/4 cala. Miąższ zacieru.
Dodaj koncentrat soku pomarańczowego, brązowy cukier i ziele angielskie; dobrze wymieszaj.
Cut cienki plaster off dno każdej skorupy squasha więc będzie siedzieć płasko. Płaszcz do pieczenia naczynia z gotowania sprayu; powrót squash muszli do pieczenia naczynia. Łyżka mikstury równomiernie do muszli.
Połącz okruchy płatków kukurydzianych, pekan i margarynę.
Posypać mieszaninę okruchów równomiernie na squash.
Piec, Odkryte, w 400 przez 15 do 20 minut lub do dokładnie ogrzanego.