Orange-Kissed Double Chocolate Hot Cocoa
Orange-Kissed Double Chocolate Hot Cocoa wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 206 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako niedrogi napój. Udaj się do sklepu i odbierz podwójną czekoladę kakao, pół na pół, Pianki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest solidne. Podobne przepisy to Double Pumpkin Kissed Chocolate Chunk Cookies, Double Chocolate Hot Cocoa, oraz Podwójne Czekoladowe Babeczki Kakaowe.
Instrukcje
Używając obieraczki do warzyw, usuń skórkę (tylko część pomarańczowa) z pomarańczy (zachowaj pomarańcze do innego użycia). W średnim rondlu połącz pół na pół i skórkę pomarańczową. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż mieszanina po prostu dojdzie do wrzenia.
Zdjąć z ognia. Przykryć i odstawić na 30 minut.
Przecedzić mleko do średniej miski; wyrzucić skórkę pomarańczową. Odstawić mleko do rondla. Wymieszaj Ghirardelli ® Double Chocolate Hot Cocoa mix.
Podgrzać, ale nie gotować.
Zdjąć rondel z ognia. W razie potrzeby wymieszać Likier.
Podawać w filiżankach lub kieliszkach. Na wierzchu Pianki i, w razie potrzeby, cukrową skórkę pomarańczową.
Skórka pomarańczowa z cukrem: za pomocą obieraczki do warzyw usuń skórkę (tylko część pomarańczowa) z 1 pomarańczy( zachowaj pomarańczę do innego użycia).
Skórkę pokroić w cienkie paski. Wrzucić paski w małej ilości cukru (2 do 3 łyżek stołowych), aby pokryć.