Orange Cream Angel Food Cake

Orange Cream Angel Food Cake
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać pomarańczowy krem Angel Food Cake spróbować. Ten bezglutenowy przepis służy 12 i kosztuje 1,25 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 421 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 25 minut. Mieszanka betty angel Food Cake mix, sól, skrobia kukurydziana, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Orange Angel Food Cake, Orange Angel Food Cake, oraz Pomarańczowy Glazurowane Angel Food Cake.

Instrukcje

1
Przesuń stojak piekarnika do najniższej pozycji (Usuń inne stojaki).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Rozgrzać piekarnik do 177°. w bardzo dużej szklanej lub metalowej misce, wymieszać ciasto i zimną wodę z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Plasterki Pomarańczowych CukierkówPosiekane Plasterki Pomarańczowych Cukierków
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Wlać do 10-calowej patelni tortowej angel food (tube). (Nie używaj fluted tube cake pan lub 9-calowy Angel food pan lub ciasto przepełni się.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
4
Piec 37 do 47 minut lub do góry jest ciemny złoty brąz i pęknięcia czują się bardzo suche i nie są lepkie. Nie lekceważ. Natychmiast obrócić patelnię do góry nogami na szklaną butelkę, aż ciasto będzie całkowicie chłodne, około 2 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
W międzyczasie w 2-ćwiartkowym rondlu ubić żółtka, cukier, skrobię kukurydzianą, sok pomarańczowy i sól trzepaczką do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S1/3 Szklanki Kakao W Proszku HERSHEY®'S
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
6
Dodać masło; gotować 2 do 3 minut na średnim ogniu, często mieszając, aż do wrzenia. Gotować od 3 do 5 minut, stale mieszając, aż zgęstnieje i mieszanina pokryje tylną część łyżki. Natychmiast wlać pomarańczową mieszankę (pomarańczowy twarog) przez sitko o drobnych oczkach do średniej miski. Przykryć folią, naciskając folię bezpośrednio na powierzchnię pomarańczowego twarogu. Przechowywać w lodówce około 1 godziny lub do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
W średniej misce ubij śmietanę na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż bitą śmietanę i startą skórkę pomarańczową na twaróg pomarańczowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Na talerzu serwowania, umieścić ciasto z rumiane stronie w dół.
9
Odciąć 1/3 wierzchu ciasta, używając długiego, ostrego noża; odstawić. Wyciągnij tunel o szerokości 1 cala i głębokości 1 cala wokół ciasta. Odstawić wyłuskane ciasto do innego użycia. Łyżka 1 1/3 szklanki śmietany pomarańczowej do tunelu. Wymień wierzch ciasta, aby uszczelnić nadzienie. Wierzch i bok ciasta z pozostałą śmietaną pomarańczową. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
10
Dekoruj pomarańczowymi akcentami. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn