Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać pomarańczowy krem Angel Food Cake spróbować. Ten bezglutenowy przepis służy 12 i kosztuje 1,25 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 421 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 25 minut. Mieszanka betty angel Food Cake mix, sól, skrobia kukurydziana, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Orange Angel Food Cake, Orange Angel Food Cake, oraz Pomarańczowy Glazurowane Angel Food Cake.
Instrukcje
1
Przesuń stojak piekarnika do najniższej pozycji (Usuń inne stojaki).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Rozgrzać piekarnik do 177°. w bardzo dużej szklanej lub metalowej misce, wymieszać ciasto i zimną wodę z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund. Beat na średniej prędkości 1 minuta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Plasterki Pomarańczowych Cukierków
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
3
Wlać do 10-calowej patelni tortowej angel food (tube). (Nie używaj fluted tube cake pan lub 9-calowy Angel food pan lub ciasto przepełni się.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżka Naturalnego Smalcu
4
Piec 37 do 47 minut lub do góry jest ciemny złoty brąz i pęknięcia czują się bardzo suche i nie są lepkie. Nie lekceważ. Natychmiast obrócić patelnię do góry nogami na szklaną butelkę, aż ciasto będzie całkowicie chłodne, około 2 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
W międzyczasie w 2-ćwiartkowym rondlu ubić żółtka, cukier, skrobię kukurydzianą, sok pomarańczowy i sól trzepaczką do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
6
Dodać masło; gotować 2 do 3 minut na średnim ogniu, często mieszając, aż do wrzenia. Gotować od 3 do 5 minut, stale mieszając, aż zgęstnieje i mieszanina pokryje tylną część łyżki. Natychmiast wlać pomarańczową mieszankę (pomarańczowy twarog) przez sitko o drobnych oczkach do średniej miski. Przykryć folią, naciskając folię bezpośrednio na powierzchnię pomarańczowego twarogu. Przechowywać w lodówce około 1 godziny lub do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
3 Paluszki Precelkowe
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
W średniej misce ubij śmietanę na dużej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty. Złóż bitą śmietanę i startą skórkę pomarańczową na twaróg pomarańczowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń Błyskawiczny
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
3 Paluszki Precelkowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
8
Na talerzu serwowania, umieścić ciasto z rumiane stronie w dół.
9
Odciąć 1/3 wierzchu ciasta, używając długiego, ostrego noża; odstawić. Wyciągnij tunel o szerokości 1 cala i głębokości 1 cala wokół ciasta. Odstawić wyłuskane ciasto do innego użycia. Łyżka 1 1/3 szklanki śmietany pomarańczowej do tunelu. Wymień wierzch ciasta, aby uszczelnić nadzienie. Wierzch i bok ciasta z pozostałą śmietaną pomarańczową. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up
10
Dekoruj pomarańczowymi akcentami. Przechowywać w lodówce.