Opiekane kanapki z migdałami i Pecorino
Tosty migdały i kanapki Pecorino może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 6. Na 2,85 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 918 kalorii, 32G białka, oraz 82g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz nieskażone migdały, mielony pieprz, skórkę cytrynową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Prażony migdał i groszek Pecorino, Tosty Migdałowe Sałatki Z Kurczaka Kanapki, oraz Suszone Wiśniowo-Migdałowe Kanapki Z Sałatką Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grubo posiekać orzechy w procesorze.
Dodaj kolejne 6 składników. Mieszamy, aż mieszanina utworzy grubą pastę. (Można dokonać 3 dni wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed użyciem.)
Pastę migdałową podzielić na połowę kromek chleba; rozprowadzić do przykrycia. Top z serem.
Posypać pieprzem. Przykryć pozostałymi kromkami chleba.
Podgrzać 2 duże Patelnie zapobiegające przywieraniu na średnim ogniu.
Dodaj 3 kanapki, naoliwione stronie w dół, do każdej patelni. Gotować, aż chleb będzie chrupiący na dnie, o 6 protokół.
Blaty pędzla z olejem. Odwróć kanapki. Gotować, aż brązowy i chrupiący na dnie, naciskając do zagęszczenia, o 6 protokół.