Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sosu szałwiowego. Ten przepis służy 8 i kosztuje 92 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 420 kalorii, 11g białka, oraz 27 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz kombinację, ropę, zapasy indyka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Opatrunek Szałwiowy, Sos Do Kiełbas Szałwii, oraz Szałwia Cornbread Dressing dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Toast kostki chleba na blachach do pieczenia przez około 25 minut, mieszając raz lub dwa razy, aż lekko brązowy i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
3
Przenieś je do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Masło 9 przez 13-calowe naczynie do pieczenia i odstawić.
Pory i grzyby posmarować olejem i grillować na średnim ogniu do miękkości. Pokrój białą i jasnozieloną część poru i dodaj je wraz z grzybami do grzanek. Ciepłe 6 łyżek masła na patelni i wymieszać z selerem.