Opatrunek Guacamole
Opatrunek Guacamole wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 68 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 7. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. Jeśli masz jogurt beztłuszczowy, guacamole, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kremowy Dressing z awokado (aka guacamole Maślanka Dressing), Grillowana Romaine z sosem Guacamole, oraz Wegańskie Skórki ziemniaczane Guacamole z sosem Ranch.
Instrukcje
W blenderze lub robocie, połączyć 3 łyżki wody, guacamole, jogurt, sok z cytryny, kolendra, i chili do smaku. Wirować, aż będzie gładka. Jeśli opatrunek jest grubszy niż pożądany, cienki z 1 lub 2 łyżkami wody.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Anaylsis odżywcze na łyżkę stołową.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Guacamole. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie.
![Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie]()
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
The 2016 Fiddlestix Vineyard Pinot Noir shows violet and blueberry characteristics, along with earth, hints of black tea and a long smoky finish.Vegan