One Pan Tilapia fish Tacos z 5-minutowym kretem

Jedno Tacos z rybami Tilapia z 5-minutowym kretem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 455 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $3.96 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka rodzynek, pomidory roma, slivered blanszowane migdały i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj TACO RYBNE TILAPIA (TACOS DE TILAPIA), Zdrowe i pyszne pieczone Tacos Tilapia {30-minutowy posiłek}, oraz Tilapia Fish Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Przyprawić rybę solą, do smaku i zalać nasionami anyżu.
W dużej patelni saute na średnim ogniu, dodać olej. Gdy olej jest gorący dodać tilapia i saute aż złoty z 1 strony. Odwróć je i zakończyć gotowanie po drugiej stronie.
Wyjmij rybę z patelni na talerz i utrzymuj ciepło.
W tej samej patelni dodać cebulę, czosnek i pomidory i saute, aż cebula jest złoty. Wymieszać migdały i kminek i gotować jeszcze 1 minutę.
Rozpuścić patelnię saute z wodą i wymieszać z pastą chili. Ostrożnie przenieść mieszaninę do blendera.
Dodać 2 łyżeczki soli, rodzynki, i 1/2 tortilla kukurydziana i puree, aż będzie bardzo gładka.
Krótko toast pozostałe 8 tortille na otwartym ogniu i położyć 2 tortille na każdym z 4 talerzy. Rozbij rybę i podziel ją równomiernie między tortille. Na rybę polać sosem Krecik, ułożyć rozdrobnioną górę lodową i udekorować serem cotija.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio]()
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.