Omlety z łososiem koperkowym i śmietaną
Przepis Dilled Salmon Omlets with Creme Fraiche można przygotować w około 20 minut . Ten bezglutenowy, pierwotny, peskatariański i דל פחמימות,zny przepis jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 3,57 USD za porcję . Jedna porcja zawiera 550 kalorii , 42 g białka i 40 g tłuszczu . 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup ser szwajcarski, koperek, jajka i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. Sprawdza się dobrze jako danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 63% , co jest całkiem niezłym wynikiem. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Almond Plum Cake with Creme Fraiche , Crème Fraiche Coconut Bavarians i Golden Cream Of Mushroom Soup With Crispy Shallots & Creme Fraiche .
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj jajka, mleko, sól i pieprz, aż składniki się połączą.
Na każdy omlet rozpuść 1 łyżeczkę masła na średnim ogniu w patelni o średnicy 20 cm (8 cali) nadającej się do pieczenia w piekarniku.
Wlej 1/2 szklanki mieszanki jajecznej na patelnię.
Posyp 1/3 szklanki łososia, 1/2 szklanki sera i 1 łyżeczką posiekanego koperku. Gdy jajka się zetną, unieś brzegi, pozwalając surowej części wypłynąć pod spód. Smaż, aż jajka będą prawie ścięte.
Grillować 6 cali od ognia przez 1-2 minuty lub do momentu, aż jajka będą całkowicie ścięte. Złożyć omlet na pół; przełożyć na talerz. Na wierzchu umieścić 2 łyżki creme fraiche i gałązkę koperku. Powtórzyć dla pozostałych omletów.