Omlet z szynką i szwajcarskim
Need a danie główne bezglutenowe? Szynka i omlet szwajcarski może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 192 kalorie, 23G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz bazylią, szynką, białkami i kilkoma innymi rzeczami, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Omlet z szynką i szwajcarskim, Swiss Omlet Roll-Up, oraz Szwajcarski Omlet Z Wędzonego Łososia.
Instrukcje
Płaszcz 6-calowy nonstick patelni z sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu.
Dodać szynkę, zielona cebula, pomidor, i pieprz; podsmażyć 2 protokół.
Usunąć mieszaninę szynki z patelni; odstawić i ogrzać.
Białka ubić mikserem z dużą prędkością, aż utworzą się sztywne szczyty; odstawić.
Połącz substytut jajka, wodę, Bazyl, ostry sos i pieprz w średniej misce i dobrze wymieszaj. Delikatnie złożyć białka w mieszaninę substytutów jaj.
Ponownie zalać patelnię sprayem do gotowania i umieścić na średnim ogniu.
Wlać połowę mieszanki białka jajka na patelnię. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować 5 minut lub aż zestaw (nie mieszać). Łyżka pół mieszaniny szynki na omlet, i posypać 2 łyżki sera; złożyć omlet na pół. Przesuń omlet na talerz do serwowania; odstawić i ogrzać. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną białka jaja, mieszaniną szynki i serem.