Omlet z letnimi warzywami
Omlet z letnimi warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 319 kalorii, 27g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 2,03 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, kukurydza pełnoziarnista, zielona cebula i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Omlet W Ogrodzie Letnim, Łatwy letni omlet dla dwojga, oraz Marynowane Letnie Warzywa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać mały rondel na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj kukurydzę, cukinię, cebulę i 1/8 łyżeczki soli na patelnię; smażyć 4 minuty lub aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Rozgrzać 10-calową patelnię nonstick na średnim ogniu.
Połącz 1/8 łyżeczki soli, wody, pieprzu, białek i jajek, dobrze mieszając trzepaczką. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Wlać masę jajeczną na patelnię; gotować, aż brzegi zaczną się ustawiać (około 2 minut). Delikatnie unieś krawędzie omletu za pomocą szpatułki, przechylając patelnię, aby niegotowana mieszanka jajek stykała się z patelnią. Łyżka mieszanki kukurydzy na połowę omletu; posypać mieszankę kukurydzy serem. Poluzuj omlet łopatką i złóż na pół mieszankę kukurydzy. Gotować 2 protokół lub aż ser topi. Ostrożnie wsuń omlet na talerz.