Oliwkowy Spread Orzechowy

Oliwkowy Spread Orzechowy
Oliwkowy Spread orzechowy jest bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przyprawa. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 202 kalorie. Ten przepis służy 12. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać donice pekan, oliwki, majonez real mayo, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Biszkopty serowo-oliwkowe z natką oliwkowo-Pietruszkową, Pasta Z Oliwek, oraz Kanapki Z Oliwkami I Orzechami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce z mikserem ubić serek śmietankowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Tortille Z Mąki (8 Cali), Temperatura Pokojowa2 Tortille Z Mąki (8 Cali), Temperatura Pokojowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Wymieszać w majonezie, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
3
Przechowywać w lodówce co najmniej jedną godzinę.
4
Podawać z krakersami i przechowywać w lodówce wszelkie resztki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn