Oliwki Miodowe
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka? Oliwki miodowe mogą być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 3. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 198 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwki, ozdoby: gałązki rozmarynu, nasiona kminku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Ryby z oliwkami i ziołami prowansalskimi (Poissons Aux Olives Et, Canard aux Olives (kaczka pieczona z oliwkami), oraz Dżem figowo-jagodowy.
Instrukcje
Umieść nasiona kminku na małej suchej patelni i gotuj na średnim ogniu, stale mieszając, około 3 minut lub do lekko upieczonego i pachnącego.
Przełożyć na mały talerz; fajne. Rozgnieść nasiona kminku w moździerzu i tłucz. (Lub umieścić w wytrzymałej torbie na zamek błyskawiczny i zmiażdżyć wałkiem do ciasta.)
Połącz kminek, oliwki i następne 5 składników w płytkim hermetycznym pojemniku, mieszając, aby pokryć. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 24 godziny lub do 1 tygodnia, mieszając od czasu do czasu. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Dekorować, w razie potrzeby.