Oliwki marynowane z tymiankiem i skórką pomarańczową

Oliwki marynowane z tymiankiem i skórką pomarańczową
Marynowane oliwki z tymiankiem i skórką pomarańczową może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis ma 409 kalorii, 1G białka, oraz 45 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.42 za porcję. Mieszanka liści tymianku, oliwki picholine, oliwki niçoise i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Halibut pacyficzny z karmelizowanym koprem włoskim, czarnymi oliwkami, skórką pomarańczową i koperkiem, Oliwki marynowane z cytryną, tymiankiem i rozmarynem, oraz Oliwki marynowane z czosnkiem, tymiankiem i rozmarynem.

Instrukcje

1
Oliwki połączyć; skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
2
Posypać świeżym tymiankiem i skórką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
3
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia2
Magazyn