Oliwa Z Oliwek Ziołowa: Grecka

Oliwa Z Oliwek Ziołowa: Grecka
Oliwa z oliwek z dodatkiem ziół: grecka może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 49 kalorii, 0g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny przepis fodmap służy 8 i kosztuje 70 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz ziarna pieprzu, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co jest raczej złe. Spróbuj Oliwa Z Oliwek Z Dodatkiem Ziół: Włoska, Oliwa Z Oliwek Ziołowa: Francuska, oraz Oleje Nasycone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać olej do małego rondla na bardzo małym ogniu; dodać pozostałe składniki i gotować 10 minut lub tylko do oleju jest bardzo ciepły, ale nie wrzenia (około 150).
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Wyjąć z ognia; odstawić na 1 godzinę lub do całkowitego ostygnięcia.
3
Wlać olej do butelki za pomocą lejka. Przykryć i przechowywać olej w lodówce do 2 tygodni; niewykorzystaną porcję wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
LejekLejek

Polecane wino: Agiorgitiko, Assyrtiko, Moschofilero

Agiorgitiko, Assyrtiko i Moschofilero to moje najlepsze propozycje dla greka. Jeśli masz ochotę na grekę ze swoim greckim jedzeniem, assyrtiko i moschofilero są uroczymi białymi winami do połączenia z kurczakiem, owocami morza itp. Agiorgitiko to pełnowartościowa czerwień odpowiednia do pieczonych mięs i jagnięciny. Skouras Saint George Agiorgitiko z 4.1 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Skouras Saint George Agiorgitiko
Skouras Saint George Agiorgitiko
Dojrzałe owoce malin i śliwek mieszają się na podniebieniu z nutami wanilii i gałki muszkatołowej.Ten tłum-pleaser świetnie pasuje do pieczonej wieprzowiny. Proszę podawać z lekkim chłodem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W18 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn