Oliwa z oliwek i sól morska jarmuż chipsy

Oliwa z oliwek i sól morska jarmuż chipsy
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, pierwotna i przyjazna dla fodmap przystawka? Oliwa z oliwek i sól morska jarmuż chipsy może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 16 kalorii. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz grubą sól morską, taką jak sel gris, jarmuż lacinato, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 83%. Spróbuj Oliwa z oliwek gotowany kurczak i rzodkiewka z cytrusowym Pesto, Sól I Pieprz Lotos Chipsy, oraz Rozmaryn sól i ocet chipsy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 30
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Jarmuż opłukać i dokładnie osuszyć ręcznikiem kuchennym. Oderwać liście od żeber; odrzucić żebra. Rozerwij liście na 4-in. sztuk.
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowySklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
3
Wlać olej do dużej miski, dodać jarmuż i sól, i wrzucić do płaszcza równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
JarmużJarmuż
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Ułóż liście w jednej warstwie na 2 blachach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Piec, zmieniając pozycje patelni po 13 minutach, aż liście będą chrupiące, ale nie rumiane, 5 do 7 minut więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
* Możesz użyć większych pęczków, ale będziesz potrzebował więcej oleju i przypraw i może trzeciej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia28
Magazyn