Oliwa z oliwek-dorsz czarny z cytrynami, kaparami i tymiankiem

Oliwa z oliwek-gotowany dorsz czarny z cytrynami, kaparami i tymiankiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 32G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 269 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $7.44 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Mieszanka kaparów, ząbek czosnku, filet z halibuta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 90%, co jest doskonałe. Podobne przepisy to Oliwa z oliwek-dorsz czarny z cytrynami, kaparami i tymiankiem, Oliwa z oliwek gotowany kurczak i rzodkiewka z cytrusowym Pesto, oraz Oliwa z oliwek gotowana Tunan z tymiankiem, cytryną i szalotką.
Instrukcje
Umieść rybę na dnie naczynia do pieczenia o wysokości 2 cali, wystarczająco dużego, aby pomieścić rybę. Wierzch z cytryn i dalej 3 składniki.
Wlać olej do przykrycia ryby.
Piec 30 minut lub do ryby jest nieprzezroczyste i gotowane przez.
Filet wyjąć łyżką szczelinową; pokroić na porcje.
Wskazówka:smak oliwy z oliwek nie będzie wyróżniać się w tym przepisie, więc pomiń extra virgin i przejdź do podstawowego.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.