Old School Sweet Potato Souffle
Old School Sweet Potato Souffle is a bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 405 kalorii, 7G białka, oraz 16G tłuszczu. Mieszanka kokosa, brązowy cukier, słodkie ziemniaki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%. Spróbuj New School Sweet Potato Pie, Suflet Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Suflet Ze Słodkich Ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. masło 2-quart danie zapiekanki i odstawić.
Dodaj ziemniaki do dużego garnka z zimną, osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 20 protokół.
Spuścić w durszlaku w zlewie.
Ziemniaki rozgnieść w dużej misce.
Dodać odparowane mleko, brązowy cukier, masło, wanilię, cynamon, ubite jajka, sól i pieprz, do smaku.
Wymieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wlać mieszaninę do naczynia żaroodpornego i piec przez 25 minut.
W małej misce, wrzucić razem nerkowce, marshmallows, i kokos.
Wyjąć naczynie zapiekanki z piekarnika i top z mieszaniną nerkowca.
Piec, aż pianki są lekko tosty, o 5 do 10 więcej minut.
Wyjąć zapiekankę z piekarnika i ostudzić przez 5 minut przed podaniem.