Old Fashioned Root Beer Float Cake
Przepis Old Fashioned Root Beer Float Cake może zaspokoić Amerykański głód w około 3 godziny i 10 minut. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 1060 kalorii. Ten przepis służy 12. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z piwa korzennego, masło, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako deser w rozsądnej cenie. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Ciasto Na Piwo Korzenne, Ciasto Na Piwo Korzenne, oraz Ciasto Na Piwo Korzenne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrobić ciasto: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. tłuszcz i mąka 2 (9-calowe) patelnie ciasto i linii DNA z pergaminem.
W dużej misce, masło śmietany; następnie dodać cukier i kontynuować mieszanie, aż lekkie i puszyste.
W międzyczasie przesiać mąkę tortową, proszek do pieczenia i sól.
Z mikserem na niskiej prędkości, stopniowo dodawać wodę i jajka do mieszaniny masła, aż do wymieszania.
Wymieszać w ekstrakcie z piwa korzennego i wanilii. Na przemian dodać mieszaninę mąki i mleka, aby utworzyć gładkie ciasto.
Wlać ciasto do przygotowanych patelni i piec, aż tylko zestaw, o 30 do 40 protokół.
Pozostaw do ostygnięcia w patelniach na 5 minut, a następnie odwróć na stojaki chłodzące, aby całkowicie ostygnąć przed lukierowaniem.
Zrobić lukier: w stojącym mikserze wyposażonym w końcówkę trzepaczki połączyć cukier cukierniczy z masłem.
Wymieszać na niskiej prędkości, aż dobrze wymieszane; następnie zwiększyć prędkość do średniej i beat przez kolejne 3 minuty.
Dodać śmietanę i wanilię i nadal ubijać na średniej prędkości przez 1 minutę więcej, dodając więcej śmietany w razie potrzeby, aby osiągnąć konsystencję rozłożenia.
Umieść 1 schłodzoną warstwę ciasta na podstawce do ciasta, zamrozić górną powierzchnię i schłodzić przez 15 minut (lub zamrozić 5 minut).
Umieść drugą warstwę ciasta na wierzchu, odwracając ją, aby utworzyć płaski blat i lekko dociśnij. Przymrozić boki i górę cienką warstwą lukru, aby utrzymać w dowolnych okruchach (zwanych warstwą okruchów) i schłodzić 30 minut lub zamrozić 15 minut.
Nałożyć drugą warstwę lukru, aby zakończyć ciasto, wirując lukier trochę.
Umieść 12 słomek łokciowych w cieście wokół góry i umieść kolorowe serpentyny wokół krawędzi ciasta spływającego do podstawy.