Okłady z sałaty z krewetek i grzybów

Okłady z sałaty z krewetek i grzybów
Need a bez glutenu, bez nabiału i pescatarian hor d ' oeuvre? Okłady z sałaty z krewetek i grzybów mogą być świetnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis zawiera 4 porcje z 298 kalorii, 31g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na $3.55 za porcję, ten przepis okładki 26% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jeśli masz kiełki fasoli, grzyby portobello, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pieprz można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 65%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Okłady z sałaty z kurczaka, takie jak P. F. Changs - okłady z sałaty są pyszne i niepowtarzalną przystawką, którą lubi wiele osób, Okłady Z Sałaty Grzybowo-Tofu, oraz Okłady Z Sałaty Z Grzybów I Komosy Ryżowej podobnych receptur.

Instrukcje

1
W przypadku sosu, w blenderze, połączyć pierwsze 10 składników; przykryć i przetworzyć do uzyskania gładkości. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Krewetki posypać solą i pieprzem. Na dużej patelni nonstick smażyć krewetki w 1 łyżeczce oleju rzepakowego przez 4-6 minut lub aż krewetki zmienią kolor na różowy; zdjąć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Na tej samej patelni smażyć grzyby i czerwoną cebulę w pozostałym oleju przez 5-8 minut lub do miękkości. Krewetki z powrotem na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Dodaj kiełki fasoli, kolendrę i bazylię; gotuj i mieszaj przez 1 minutę lub do rozgrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Krople Sosu Sojowego3 Krople Sosu Sojowego
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
5
Zdjąć z ognia; wymieszać z zieloną cebulką i orzeszkami ziemnymi. Podzielić między liście sałaty; skropić każdy z 1 łyżką sosu. Włóż sałatę na nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych

Składniki

2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikiełki fasoli w puszkachkiełki fasoli w puszkach8Liście sałaty Bibb lub BostonLiście sałaty Bibb lub Boston21 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.olej rzepakowy, podzielonyolej rzepakowy, podzielony1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikremowe masło orzechowe o obniżonej zawartości tłuszczukremowe masło orzechowe o obniżonej zawartości tłuszczu2(zima)mielona świeża bazyliamielona świeża bazylia596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimielona świeża kolendramielona świeża kolendra11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.mielony świeży piernikmielony świeży piernik1ząbek czosnku, obranyząbek czosnku, obrany4zielona cebula w plasterkachzielona cebula w plasterkach11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)posiekany pieprz jalapenoposiekany pieprz jalapeno1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 truskawka bez łuski1 truskawka bez łuski1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)sos sojowy o obniżonej zawartości sodusos sojowy o obniżonej zawartości sodu01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.8 (U-12) krewetek8 (U-12) krewetek170Orzechy dowolne (posiekane)opakowanie pieczarki portobello, grubo posiekaneopakowanie pieczarki portobello, grubo posiekane1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana czerwona cebulaposiekana czerwona cebula01 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych2(zima)posiekane solone orzeszki ziemneposiekane solone orzeszki ziemne11 szklanka groszku, mrożonego lub z puszki, takiego, jaki jest. Wysuszony, odtworzony. Świeże, parzone.szklanka mrożonego edamame, rozmrożonaszklanka mrożonego edamame, rozmrożona454Orzechy dowolne (posiekane)niegotowane średnie krewetki, obrane, obrane i grubo posiekaneniegotowane średnie krewetki, obrane, obrane i grubo posiekane1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej1 łyżeczka wędzonej soli hikorowej

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te chrupiące białe wina dobrze komponują się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, grillowanymi, smażonymi lub w sosie czosnkowym. Cekin Pinot Grigio z oceną 4.1 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
Cekin Pinot Grigio
Cekin Pinot Grigio
Cekin Pinot Grigio to wesołe, żywe wino, idealne na rozjaśnienie każdej okazji. Jest lekki, orzeźwiający i delikatnie bulgotany połyskującymi smakami bujnej nektarynki, chrupiącego jabłka i nutami słońca przypominającego melon w szklance. Podawać schłodzone i cieszyć się blask.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn