Okłady z kurczaka i Rancza Buffalo

Okłady z kurczaka i Rancza Buffalo
Buffalo Chicken I Ranch okłady może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 610 kalorii. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 55 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cienki bekon, kapiące bekony, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Dip Buffalo Chicken Z Ranczo, Buffalo Ranch Chicken Dip, oraz Okłady Z Kurczaka Buffalo.

Instrukcje

1
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni, i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane i chrupiące, 10 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Odcedzić plastry boczku na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem. Kruszyć, gdy jest chłodno.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
3
Odcedzić wszystkie, ale 2 łyżki kapieli z boczku, i gotować i mieszać kawałki piersi kurczaka, aż rumiane, o 10 protokół. Przykryć patelnię i pozwolić kurczaka, aby kontynuować gotowanie, aż nie będzie już różowy wewnątrz i soki uruchomić jasne, o 10 więcej minut. Wymieszać w sosie Buffalo i stopionego masła, aż kurczak jest dokładnie pokryte. Wymieszać z pokruszonym boczkiem. Utrzymuj mieszaninę w cieple.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)Drobno Pokrojona Czerwona Papryka (około 1 średniej Wielkości Papryki)
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
SOS BuffaloSOS Buffalo
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Podgrzać tortille, jeden na raz, w dużej patelni ungreased na średnim ogniu, aż zaczną tworzyć pęcherzyki powietrza i małe brązowe plamy. Napełnij każdą rozgrzaną tortillę około 1/3 szklanki nadzienia z kurczaka i łyżką pomidorów; posyp pomidory 1 łyżką dressingu ranch. Tortillę owinąć wokół nadzienia; podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ranch DressingRanch Dressing
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia16
Magazyn