Okłady z kurczaka i Rancza Buffalo
Buffalo Chicken I Ranch okłady może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 610 kalorii. Na $2.0 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 55 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz cienki bekon, kapiące bekony, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Dip Buffalo Chicken Z Ranczo, Buffalo Ranch Chicken Dip, oraz Okłady Z Kurczaka Buffalo.
Instrukcje
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni, i gotować na średnim ogniu, obracając od czasu do czasu, aż równomiernie rumiane i chrupiące, 10 do 15 protokół.
Odcedzić plastry boczku na talerzu wyłożonym papierowym ręcznikiem. Kruszyć, gdy jest chłodno.
Odcedzić wszystkie, ale 2 łyżki kapieli z boczku, i gotować i mieszać kawałki piersi kurczaka, aż rumiane, o 10 protokół. Przykryć patelnię i pozwolić kurczaka, aby kontynuować gotowanie, aż nie będzie już różowy wewnątrz i soki uruchomić jasne, o 10 więcej minut. Wymieszać w sosie Buffalo i stopionego masła, aż kurczak jest dokładnie pokryte. Wymieszać z pokruszonym boczkiem. Utrzymuj mieszaninę w cieple.
Podgrzać tortille, jeden na raz, w dużej patelni ungreased na średnim ogniu, aż zaczną tworzyć pęcherzyki powietrza i małe brązowe plamy. Napełnij każdą rozgrzaną tortillę około 1/3 szklanki nadzienia z kurczaka i łyżką pomidorów; posyp pomidory 1 łyżką dressingu ranch. Tortillę owinąć wokół nadzienia; podawać na ciepło.