Okłady z indyka z majonezem Chipotle
Need a dairy free main course? Okłady z indyka z majonezem Chipotle mogą być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 51 g tłuszczu, oraz w sumie 714 kalorii. Ten przepis służy 2. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz liście sałaty rzymskiej, indyka, kolendry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szparagi-okłady z indyka z pieczonym majonezem pieprzowym, Okłady z indyka z majonezem Curry-Chutney i orzeszkami ziemnymi, oraz Okłady z homara z majonezem cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć majonez, kolendra, zielona cebula, chipotle chili i sok z limonki w małej misce; wymieszać, aby wymieszać. Doprawić majonez chipotle solą. Ułóż tortille na powierzchni roboczej.
Każdy z nich posmarować połową majonezu, na wierzchu z indykiem i sałatą.
Zwinąć tortille szczelnie, zamykając nadzienie.
Przeciąć każdy zawijas na pół.