Okrągły Stek Sauerbraten

Okrągły Stek Sauerbraten
Okrągły stek Sauerbraten może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 40g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.49 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Mieszanka liścia laurowego, sos worcestershire, top round stek, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Okrągły Stek Sauerbraten, Okrągłe Roll - Upy, oraz Okrągły stek z pierogami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać pokrojone mięso i brązowy dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
3
Usuń mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
4
Dodać mieszankę sosu i wody i doprowadzić do wrzenia, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WodaWoda
5
Wymieszać w proszku cebuli, brązowy cukier, ocet, sos Worcestershire, imbir, liść laurowy i sól, i zmielony czarny pieprz do smaku. Powrót mięso na patelnię, zmniejszyć ogień do niskiego, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez godzinę, lub do mięsa jest miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Pieprz Czarny MielonyPieprz Czarny Mielony
Cebula W ProszkuCebula W Proszku
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Liście LauroweLiście Laurowe
OcetOcet
ImbirImbir
MięsoMięso
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Usunąć liść laurowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
7
Uwaga: Można również przenieść do naczynia żaroodpornego i piec pokryte w 350 stopni F (175 stopni C) przez 1 1/2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to dwie winorośle Columbia Valley Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 7 dolarów.
Two Vines Columbia Valley Merlot
Two Vines Columbia Valley Merlot
To owocowe wino jest definiowane przez aromaty i smaki malin i czarnych jagód. Ekspresje kawy i kakao ramują środkowe podniebienie, a pikantne, aksamitne wykończenie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Magazyn