Okruchy Fasolki Szparagowej

Okruchy Fasolki Szparagowej
Okruchy-Topped zielona fasola może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 106 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka fasoli, włoski przyprawione bułka tarta, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest świetne. Spróbuj Crumb Topped Green Bean Mushroom Bake, Fasolka Szparagowa Z Boczkiem, oraz Pieczona fasolka szparagowa i pomidory polane fetą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dusić fasolkę szparagową, pod przykryciem, przez 12 minut lub do momentu chrupkiego-miękkiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
2
Roztopić margarynę w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cienki-Cienki-
3
Dodaj posiekaną cebulę i bułkę tartą i smaż przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Dodaj fasolkę szparagową, i smażyć przez 4 protokół lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn