Okra-Sałatka Z Orzechów Włoskich
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka? Sałatka Okra-orzech może być super przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 217 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 2,02 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy włoskie, cebula, sos sałatkowy szpinak, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Tajna historia okry-zupa Okra, Sałatka Z Okry, oraz Sałatka Z Okry dla podobnych receptur.
Instrukcje
Panierowane okra w temperaturze 425 w jednej warstwie na lekko natłuszczonej blasze do pieczenia przez 20 minut lub do uzyskania złotego koloru lub smażyć okra zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Wrzucić razem okra, warzywa sałatkowe, pokrojoną cebulę i orzechy włoskie w dużej misce do serwowania.
Opatrunek termiczny zgodnie ze wskazówkami opakowania.
Podawać na ciepło z sałatką.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy szpinakowego sosu sałatkowego T. Marzetti.