Okra kukurydziana kreolska

Okra kukurydziana kreolska
Corn Okra Creole wymaga około 30 minut od początku do końca. Uważasz na swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, lakto-owo-wegetariański i wegański przepis ma 125 kalorii , 3 g białka i 8 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 6 osób. Za 57 centów za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką cebulę, koncentrat pomidorowy, pomidory i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Sprawdza się dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 36% , co nie jest takie super. Wypróbuj Creamy Creole Crab Pots , Okra Tomato Salad i Corn Muffins With Fresh Corn , aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Na dużej patelni podsmaż na oliwie zieloną paprykę i cebulę, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Pokrojona Okra Lub 1 Opakowanie (16 Uncji) Mrożonej Okryświeża Pokrojona Okra Lub 1 Opakowanie (16 Uncji) Mrożonej Okry
3 średnie Pomidory, Obrane I Pokrojone W Kostkę (1-1/2 Szklanki)3 średnie Pomidory, Obrane I Pokrojone W Kostkę (1-1/2 Szklanki)
średnie Pomidory, Obrane I Pokrojone W Kostkęśrednie Pomidory, Obrane I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodaj kukurydzę i okra; gotuj na średnim ogniu przez 10 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
3
Wymieszaj pomidory, koncentrat pomidorowy, tymianek, sól, pieprz i sos pieprzowy, jeśli chcesz. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 3-5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn