Okra i pomidory
Okran i pomidory mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka boczku, cebuli, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Okran i pomidory, Ketmia Szczawiowa I Pomidory, oraz Ketmia Jadalna (Okra) Z Pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry; odcedzić i pokruszyć, zastrzegając 2 kapiele łyżki na patelni. Odstaw boczek na bok.
Podsmaż cebulę w zastrzeżonych kapiących do miękkości.
Dodać okra; gotować, mieszając od czasu do czasu, 5 minut lub aż lekko rumiane. Wymieszać pomidora i cukru; gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 6 do 8 protokół. Wymieszać z solą i pieprzem.