Polenta rundy z Black-Eyed Pea polewa może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 15 i kosztuje 2,08 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 121 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka suszonych na słońcu pomidorów polenta, woda, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 26 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Parmezan Polenta Rounds, Odpalone Krewetki Polenta, oraz Tex-Mex Polenta Rounds with Chunky Guacamole dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Gotować rundy polenta w dużej patelni nonstick pokryte sprayu do gotowania na średnim ogniu 4 minut z każdej strony lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Zdjąć z ognia i ogrzać.
3
Wytrzyj patelnię ręcznikiem papierowym, spryskaj sprayem do gotowania i ugotuj groszek i następne 4 składniki na średnim ogniu 3 minuty lub aż woda wyparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Woda
Groch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
Patelnia
4
Zdjąć z ognia; wymieszać pomidory i 3 łyżki. kolendra. Łyżka ciepłej mieszanki Black-eyed pea na okrągło polenta, a wierzch równomiernie z kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietana
Kolendra
Pomidor
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
5
Posypać pozostałą 1 łyżką. kolendra.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra
6
Uwaga: do celów testowych użyliśmy organicznej suszonej na słońcu polenty pomidorowej Melissy.