Okoń morski z Edamame-Rye Crust
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Sea Bass z Edamame-Rye Crust. Na 3,88 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 666 kalorii, 41g białka, oraz 45 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, pieprz cayenne, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można śledzić to danie główne z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Smażony okoń morski z pikantną skórką z trawy cytrynowej, Duński Chleb Żytni, oraz Duńska Owsianka Żytnia (Øllebrød) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grubo posiekany szczypiorek wymieszać z olejem i dużą szczyptą soli na dużą prędkością, aż będzie gładki.
Olej ze szczypiorku przełożyć do słoika.
W dużym rondlu przykryj ziemniaki zimną wodą i zagotuj. Posolić wodę i gotować ziemniaki do miękkości, o 20 protokół.
Dokładnie odcedzić. Przełóż ziemniaki przez ricer lub drobny dysk młyna spożywczego z powrotem do rondla.
W małym rondlu rozpuścić 2 łyżki masła na pół i pół.
Dodajemy do ziemniaków, doprawiamy solą i mieszamy, aż będą gładkie. Wymieszać wszystko, ale 2 łyżki oleju szczypiorku i ogrzać na bardzo małym ogniu.
Doprowadzić mały rondel osolonej wody do wrzenia.
Dodaj soję i gotuj na dużym ogniu przez 5 minut.
Odcedzić i ostudzić, a następnie drobno posiekać.
Roztopić 2 łyżki masła na małej patelni.
Dodać posiekaną soję i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż skwierczeć, o 2 protokół. Wymieszać z bułką tartą i 2 łyżkami drobno posiekanego szczypiorku i doprawić solą.
Doprawić rybę z obu stron solą i cayenne. W dużej patelni nonstick roztopić pozostałą 1 łyżkę masła na umiarkowanie wysokim ogniu.
Dodaj rybę, Skórka do góry, i gotować, aż złoty kolor, o 5 protokół. Obróć rybę i gotować przez 1 minutę dłużej, lub aż po prostu gotowane przez. Ponownie obrócić rybę i łyżkę skorupy soi na wierzchu każdego fileta, lekko naciskając, aby przylegać.
Ułożyć tłuczone ziemniaki na środku każdego talerza i ułożyć rybę na wierzchu.
Pozostałą oliwę ze szczypiorku skropić wokół ryby i podawać.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.