Okoń morski z cytrusami i soją

Okoń morski z cytrusami i soją
Okoń morski z cytrusami i soją jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 33g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 275 kalorii. Na 3,13 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka pieprzu cayenne, filety z labraksa, sok pomarańczowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Okoń morski z cytrusami i soją, Morszczuk cytrusowy, oraz Citrus Twist Sea-Bass dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać pierwsze 6 składników w szklanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 8x8x2 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
2
Dodaj rybę; obróć do płaszcza. Chill 2 godziny, obracając ryby od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
3
Umieść stojak na parowiec w dużej patelni. Ułóż ryby na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wlać marynatę do patelni pod stojakiem i doprowadzić do wrzenia. Przykryć patelnię i pary ryb aż tylko nieprzezroczyste w centrum, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Przenieś rybę na talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
6
Usuń stojak parowca z patelni. Gotować marynatę do zmniejszenia tyle płaszcz łyżka, o 6 protokół; łyżka nad rybą. Wierzch z zieloną cebulką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
MarynataMarynata
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn