Okoń morski na parze w kapuście Napa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 488 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 3,28 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Martha Stewart Ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jeśli masz chile oleju, gruba sól, olej z pestek winogron, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Chiński bas na parze z kapustą, Marynowana Kapusta Napa, oraz Sałatka Z Kapusty Napa.
Seabass w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.