Okoń czarnomorski z grzybami Matsutake i rozmarynem
Okoń czarnomorski z grzybami Matsutake i rozmarynem jest bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 421 kalorii, 28g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na $3.5 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz sok z cytryny, szczypiorek, bulion z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Czarny bas z ciepłym Rozmarynowo-oliwkowym winegretem, Czarny bas z ciepłym Rozmarynowo-oliwkowym winegretem, oraz Okoń morski pieczony z rozmarynem i cytryną.
Seabass działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.