Okazjonalnie Wegetariańska fasolka Bihari Masala

Okazjonalne Wegetariańskie fasolki Bihari Masala może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 288 kalorii, 5G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, sól koszerną, mieloną kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Okazjonalny Bibimbap Wegetariański, Okazjonalnie Wegetariańska kapusta i grzybowa Lazania, oraz Od czasu do czasu Wegetariańskie pieczone brukselki, dyni i jabłka z kandyzowanymi orzechami włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 3-quart sauté patelni na średnim ogniu.
Dodać migdały i gotować, mieszając, aż światło złoty.
Zdjąć z ognia i przenieść migdały do talerza lub miski; odstawić do dekoracji.
Dodaj cebulę, czosnek, kminek, kolendra, papryka, chile pieprz płatki, i sól do nieumytego sauté patelni, i wrócić do średniego ciepła. Podsmażyć, aż cebula będzie miękka i zaczyna smażyć, o 4 protokół.
Dodać mleko kokosowe i fasolkę szparagową.
Dobrze wymieszać i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować, pod przykryciem, aż fasola będzie miękka, o 6 protokół.
Fasolę posypać sokiem z limonki i lekko wrzucić.
Przełożyć do rozgrzanego naczynia i udekorować migdałami i kolendrą. W razie potrzeby podawać w towarzystwie zwykłego ugotowanego ryżu lub roti flatbread.
Polecane wino: Sparkling Rose, Riesling, Gruener Veltliner
Musujące różowe, Riesling i Gruener Veltliner to świetny wybór dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Możesz spróbować Santa Margherita Sparkling rosé. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 22 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Sparkling Rose]()
Santa Margherita Sparkling Rose
Eleganckie perfumy truskawek i cytrusów prowadzą do atrakcyjnego podniebienia z mieszanymi owocami jagodowymi, które pozostają na finiszu. To wino jest wspaniałe samo w sobie i dobrze pasuje do pikantnych przystawek, złożonych dań z owoców morza i wszystkiego, co pikantne. Elegancki mus odświeży Twoje podniebienie na następny kęs, a kontrastowanie bąbelków czymś miękkim lub kremowym może podnieść twój następny posiłek. Otwórz butelkę wraz z sufletem z koziego sera, przegrzebki z pieczonym czosnkiem i pesto lub wolno gotowane pikantne czerwone curry z kurczaka. Przynosi również wspaniały blask do świątecznego brunchu lub ulubionego bogatego deseru. Mieszanka: 55% Chardonnay, 40% Glera i 5% Malbec