Okazjonalnie Wegetariańska fasolka Bihari Masala

Okazjonalnie Wegetariańska fasolka Bihari Masala
Okazjonalne Wegetariańskie fasolki Bihari Masala może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,18 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 288 kalorii, 5G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, sól koszerną, mieloną kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Okazjonalny Bibimbap Wegetariański, Okazjonalnie Wegetariańska kapusta i grzybowa Lazania, oraz Od czasu do czasu Wegetariańskie pieczone brukselki, dyni i jabłka z kandyzowanymi orzechami włoskimi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w 3-quart sauté patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Dodać migdały i gotować, mieszając, aż światło złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
3
Zdjąć z ognia i przenieść migdały do talerza lub miski; odstawić do dekoracji.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Dodaj cebulę, czosnek, kminek, kolendra, papryka, chile pieprz płatki, i sól do nieumytego sauté patelni, i wrócić do średniego ciepła. Podsmażyć, aż cebula będzie miękka i zaczyna smażyć, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodać mleko kokosowe i fasolkę szparagową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
6
Dobrze wymieszać i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować, pod przykryciem, aż fasola będzie miękka, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
7
Fasolę posypać sokiem z limonki i lekko wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
8
Przełożyć do rozgrzanego naczynia i udekorować migdałami i kolendrą. W razie potrzeby podawać w towarzystwie zwykłego ugotowanego ryżu lub roti flatbread.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż GotowanyRyż Gotowany
RotiRoti
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów

Polecane wino: Sparkling Rose, Riesling, Gruener Veltliner

Musujące różowe, Riesling i Gruener Veltliner to świetny wybór dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Możesz spróbować Santa Margherita Sparkling rosé. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 22 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Sparkling Rose
Santa Margherita Sparkling Rose
Eleganckie perfumy truskawek i cytrusów prowadzą do atrakcyjnego podniebienia z mieszanymi owocami jagodowymi, które pozostają na finiszu. To wino jest wspaniałe samo w sobie i dobrze pasuje do pikantnych przystawek, złożonych dań z owoców morza i wszystkiego, co pikantne. Elegancki mus odświeży Twoje podniebienie na następny kęs, a kontrastowanie bąbelków czymś miękkim lub kremowym może podnieść twój następny posiłek. Otwórz butelkę wraz z sufletem z koziego sera, przegrzebki z pieczonym czosnkiem i pesto lub wolno gotowane pikantne czerwone curry z kurczaka. Przynosi również wspaniały blask do świątecznego brunchu lub ulubionego bogatego deseru. Mieszanka: 55% Chardonnay, 40% Glera i 5% Malbec 
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia12
Magazyn