Ogórki Ze Szparagów
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj ogórków szparagowych. Ten przepis sprawia, że 25 porcji z 14 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka octu, sól koszerna, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ogórki Szparagowe Do Lodówki, Wiosenne pikle ze słodkiego groszku / szparagów z "południowej kuchni Sary Foster", oraz Jak ogórki kiszone (czyli ogórki lodowe) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odciąć spód szparagów tak, aby szparagi pasowały do 2 (1-qt.) sterylizowane słoiki do konserw, pozostawiając 1/2-calową przestrzeń na głowę. Odrzuć końce szparagów. Sól i kolejne 4 składniki podzielić między słoiki. Pokrojone szparagi, spiczaste końce, pakujemy do słoików.
Ocet, cukier i 1 szklanka wody zagotować w małym rondlu na średnim ogniu.
Wlać mieszaninę octu na szparagi, wypełniając do 1/2 cala od góry. (W razie potrzeby napełnij słoiki dodatkową gorącą wodą.)
Usunąć pęcherzyki powietrza; wytrzeć obręcze słoika. Przykryj metalowymi pokrywkami i przykręć opaski. Wstrząsnąć, aby połączyć i schłodzić 24 godziny. Przechowywać w lodówce do 1 miesiąca.