Ogórki Z Cukinii
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj ogórków z cukinii. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 150 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.25 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać nasiona koperku, Fresno chiles, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ogórki Koperkowe, Ogórki Koperkowe, oraz Ogórki Koperkowe.
Instrukcje
Jeśli używasz 4 " cukinia, połowę wzdłuż. Jeśli używasz 8 " cukinia, połówki w poprzek, a następnie ćwierć wzdłuż.
Dodać 2 łyżki soli i 4 szklanki lodu.
Dodaj coldwater na pokrycie. Top z płytą do keepsubmerged.
Podzielić gałązki koperku i 6 kolejnych składników pomiędzy 2 czystymi, gorącymi słoikami 1-ćwiartkowymi; odstawić.
Przynieś ocet, cukier, pozostałe 2 łyżki stołowesalt i 1 1/4 szklanki wody do wrzenia w dużymsaucepan. Pracując partiami, dodać cukinięi gotować, mieszając od czasu do czasu, aż khaki incolor i lekko giętki, o 2 protokół.Za pomocą szczypiec przenieś cukinię do słoików.
Podziel gorący syrop między słoikami, aby pokryć cukinię, pozostawiając 1/2 " miejsca na górze. Wiperims, uszczelnić i przetworzyć we wrzącej kąpieli wodnej przez 10 minut. Odczekaj co najmniej tydzień na marynowanieprzed jedzeniem.