Ogórki z chleba i masła
Ogórki z chleba i masła to bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 9 kalorii. Ten przepis służy 250 i kosztuje 4 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz konserwowo-marynowaną sól, cebulę, mieloną kurkumę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Ogórki Z Chleba I Masła, Ogórki Z Chleba I Masła, oraz Ogórki z chleba i masła dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dokładnie szoruj ogórki, aby usunąć wosk; przyciąć łodygi i końce kwiatów i pokroić ogórki w poprzek na plastry o grubości 1/4 cala.
Pokrój cebulę na pół i pokrój poprzecznie na plastry o grubości 1/8 cala.
Umieść ogórek, cebulę i paprykę w misce; wymieszać z solą. Przykryć i odstawić 3 godziny w temperaturze pokojowej; odcedzić.
Sterylizuj słoiki i przygotuj pokrywki. Gdy słoiki się gotują, w 8-qt zagotować ocet i kolejne 4 składniki. stal nierdzewna lub emaliowany garnek, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Dodaj odsączoną mieszaninę ogórka i gotuj, często mieszając, 7 do 10 minut lub do momentu, gdy mieszanina zostanie dokładnie podgrzana, a skórki ogórka staną się ciemnozielone.
Kadzi gorącą mieszaninę do gorących słoików, pozostawiając 1/2-calowy headspace. Słoiki uszczelniające i procesowe, przetwarzanie 10 minut.
Wyjąć słoiki z wody i odstawić, niezakłócony, w temperaturze pokojowej 24 godzin. Aby sprawdzić uszczelki, zdejmij opaski i naciśnij środek każdej pokrywy. Jeśli pokrywa się nie rusza, słoik jest zapieczętowany. Jeśli pokrywa obniży się i pojawi się ponownie, słoik nie jest zapieczętowany. Przechowywać odpowiednio zamknięte słoiki w chłodnym, ciemnym miejscu do 1 roku. Przechowywać w lodówce po otwarciu.