Ogród-świeża sałatka z indyka z sosem makowym

Ogród-świeża sałatka z indyka z sosem makowym
Ogród-świeża sałatka z indyka z sosem makowym to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Jedna porcja zawiera 51 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 15 i kosztuje 57 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz rozdarte sałatki, Indyk, szary musztarda poupon dijon, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Sałatka Ogrodowa Z Sosem Malinowo-Makowym, Sałatka ze świeżej sałaty figowej z sosem makowym, oraz Sałatka ze świeżych owoców z sosem makowym.

Instrukcje

1
Pierwsze 5 składników ubić trzepaczką do wymieszania. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
2
Przykryć 4 talerze z zielonymi sałatkami; top z indykiem i pomidorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
3
Mieszankę jogurtową skropić na sałatkach; na wierzch z cebulą i orzechami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Smażona Cebula Z Serem CheddarSmażona Cebula Z Serem Cheddar
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn