Ogród Letni Tortelloni

Ogród Letni Tortelloni
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Tortelloni w ogrodzie letnim. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 424 kalorie, 14g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 30 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ząbek czosnku, ser tortelloni, kukurydzę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Ricottan i szpinak Tortelloni z letnimi warzywami, Tortelloni di Fagioli: Tortelloni Nadziewane fasolą, oraz Letni Placek Ogrodowy.

Instrukcje

1
Tortelloni ugotować w garnku do makaronu z wrzącą osoloną wodą (2 łyżki soli na 6 litrów wody) zgodnie z instrukcją opakowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Podczas tortelloni wrze, gotować czosnek, prosciutto, kukurydza, 1/2 łyżeczka soli, i 1/4 łyżeczka pieprzu na maśle w dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż kukurydza jest po prostu przetargu, 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Tymczasem posiekaj pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
4
Połącz mieszankę kukurydzy i pomidorów w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
5
Rezerwa 1/4 szklanki wody do gotowania makaronu, następnie odsączyć tortelloni i dodać do warzyw wraz z zarezerwowaną wodą do gotowania i bazylią. Dobrze wymieszać i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn