Ogród Letni Tortelloni

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Tortelloni w ogrodzie letnim. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 424 kalorie, 14g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 30 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ząbek czosnku, ser tortelloni, kukurydzę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Ricottan i szpinak Tortelloni z letnimi warzywami, Tortelloni di Fagioli: Tortelloni Nadziewane fasolą, oraz Letni Placek Ogrodowy.
Instrukcje
Tortelloni ugotować w garnku do makaronu z wrzącą osoloną wodą (2 łyżki soli na 6 litrów wody) zgodnie z instrukcją opakowania.
Podczas tortelloni wrze, gotować czosnek, prosciutto, kukurydza, 1/2 łyżeczka soli, i 1/4 łyżeczka pieprzu na maśle w dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż kukurydza jest po prostu przetargu, 4 do 5 protokół.
Tymczasem posiekaj pomidory.
Połącz mieszankę kukurydzy i pomidorów w dużej misce.
Rezerwa 1/4 szklanki wody do gotowania makaronu, następnie odsączyć tortelloni i dodać do warzyw wraz z zarezerwowaną wodą do gotowania i bazylią. Dobrze wymieszać i doprawić solą i pieprzem.