Ogród Świeże Warzywa Zupa Wołowa
Ogród świeże warzywa zupa wołowa może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 218 kalorii, 19g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 14. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, mielony pieprz, sos pomidorowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 49 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 90%. Spróbuj Sałatka Warzywna Fresh Garden, Ogród-Zupa Ze Świeżych Pomidorów, oraz Ogród-Zupa Ze Świeżych Szparagów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej roślinny w dużej doniczce na średnim ogniu.
Do szerokiego, płytkiego naczynia włożyć mąkę. Pogłębić kawałki wołowiny w mące do Płaszcz.
Gotować wołowinę na gorącym oleju, aż całkowicie rumiane, 3 do 5 protokół.
Dodaj bulion wołowy, gorącą wodę, fasolkę szparagową, sos pomidorowy, duszone pomidory, marchew, ziemniaki, kukurydzę, seler, cebulę, groch, granulki bulionu wołowego, pietruszkę, liście laurowe, tymianek, chili w proszku i czarny pieprz do stockpot; wymieszać, umieścić pokrywę na stockpot i zmniejszyć ogień do średnio-niskich.
Gotować zupę na wolnym ogniu, mieszając okresowo, przez około 6 godzin.