Ogród Świeże Warzywa Zupa Wołowa

Ogród Świeże Warzywa Zupa Wołowa
Ogród świeże warzywa zupa wołowa może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 218 kalorii, 19g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 14. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, mielony pieprz, sos pomidorowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 49 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 90%. Spróbuj Sałatka Warzywna Fresh Garden, Ogród-Zupa Ze Świeżych Pomidorów, oraz Ogród-Zupa Ze Świeżych Szparagów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej roślinny w dużej doniczce na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Do szerokiego, płytkiego naczynia włożyć mąkę. Pogłębić kawałki wołowiny w mące do Płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Gotować wołowinę na gorącym oleju, aż całkowicie rumiane, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
4
Dodaj bulion wołowy, gorącą wodę, fasolkę szparagową, sos pomidorowy, duszone pomidory, marchew, ziemniaki, kukurydzę, seler, cebulę, groch, granulki bulionu wołowego, pietruszkę, liście laurowe, tymianek, chili w proszku i czarny pieprz do stockpot; wymieszać, umieścić pokrywę na stockpot i zmniejszyć ogień do średnio-niskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Granulat Bulionu WołowegoGranulat Bulionu Wołowego
Pomidory DuszonePomidory Duszone
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Ostra Papryka, Jeśli To Możliwe WędzonaOstra Papryka, Jeśli To Możliwe Wędzona
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
5
Gotować zupę na wolnym ogniu, mieszając okresowo, przez około 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 30 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia38
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn