Ogolone surowe szparagi z sosem Parmezanowym
Ogolone surowe szparagi z sosem Parmezanowym to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 167 kalorii. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Mieszanka ciepłej wody, koszernej soli i pieprzu, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ogolone Surowe Szparagi Z Sosem Parmezanowym, Ogolone szparagi z parmezanem Vinaigrette, oraz Ogolone szparagi z parmezanem Vinaigrette.
Instrukcje
Używając obieraczki do warzyw, ogol szparagi na długie, cienkie paski i przelej do dużej miski.
W małej misce wymieszaj Parmigiano-Reggiano z sokiem z cytryny, wodą i oliwą z oliwek.
Dodać do szparagów i wrzucić do herbu. Doprawić sałatkę solą i pieprzem i podawać od razu.