Ogolona brukselka i szalotka Sauté
Ogolona brukselka i szalotka Sauté może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.11 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 154 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać orzeszki piniowe, masło, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Spróbuj Ogolona Brukselka I Szalotka Sauté, Ogolona Sałatka Z Brukselki, oraz Kremowy Dip Z Brukselką I Szalotką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pracując w małych partiach, umieścić brukselkę w rurze zasilającej procesora wyposażonego w cienki dysk do krojenia; pokroić.
Roztopić masło z oliwą z oliwek w dużym garnku na średnim ogniu.
Dodaj szalotki; sauté aż prawie przezroczyste, o 3 protokół.
Dodać czosnek; wymieszać 1 minutę.
Dodać brukselkę; zwiększyć ciepło do średnio wysokiej i smażyć do miękkości, o 8 protokół. Wymieszać 3 łyżki orzechów piniowych i sok z cytryny. Doprawić solą i pieprzem.
Posypać pozostałą 1 łyżką orzeszków piniowych i podawać.