Ogolona brukselka i szalotka Sauté

Ogolona brukselka i szalotka Sauté
Ogolona brukselka i szalotka Sauté może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.11 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 154 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać orzeszki piniowe, masło, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 59%, to danie jest solidne. Spróbuj Ogolona Brukselka I Szalotka Sauté, Ogolona Sałatka Z Brukselki, oraz Kremowy Dip Z Brukselką I Szalotką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pracując w małych partiach, umieścić brukselkę w rurze zasilającej procesora wyposażonego w cienki dysk do krojenia; pokroić.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
2
Roztopić masło z oliwą z oliwek w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Dodaj szalotki; sauté aż prawie przezroczyste, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
4
Dodać czosnek; wymieszać 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
5
Dodać brukselkę; zwiększyć ciepło do średnio wysokiej i smażyć do miękkości, o 8 protokół. Wymieszać 3 łyżki orzechów piniowych i sok z cytryny. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
6
Przenieś do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Posypać pozostałą 1 łyżką orzeszków piniowych i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie1 (12 Uncji) Opakowanie Sera Brie
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Magazyn