Ognisty Chipotle ryż i kiełbasa
Ognisty ryż Chipotle i kiełbasa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 3,34 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 457 kalorii, 23G białka, oraz 10 g tłuszczu. Jeśli masz bulion wołowy, cukier, seler i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Fiery Tex-Mex Chipotle Cheeseburgers, Ognisty Chipotle Fasola, oraz Ogniste udka z kurczaka z ryżem perskim.
Instrukcje
Usunąć osłonki z kiełbasy.
Rozgrzać olej w holenderskim piekarniku pokrytym natryskiem na średnim ogniu.
Dodać kiełbasę; gotować 7 minut lub aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Wyjąć z patelni i odsączyć.
Dodać mieszankę pieprzu i pozostałe składniki na patelnię i doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut lub aż ryż będzie miękki.
Zdjąć z ognia i wymieszać z kiełbasą. Przykryć i odstawić na 10 minut.
Uwaga: przechowywać Pozostałe chipotle w hermetycznym pojemniku; zamrozić do późniejszego użycia.