Ogniste Szaszłyki Wieprzowe

Ogniste szaszłyki wieprzowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 145 kalorii, 18g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka brązowego cukru, oleju roślinnego, płatków pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Ogniste Szaszłyki Wieprzowe, Ogniste szkliwione szaszłyki z kurczaka z mango BBQ, oraz Szaszłyki z polędwicy z grillowanym warzywnym kuskusem i ognistym sosem pieprzowym.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj sos teriyaki, ocet winny, olej roślinny, brązowy cukier i płatki czerwonej papryki.
Umieścić kostki polędwicy wieprzowej w mieszaninie. Wrzuć do płaszcza.
Rozgrzej grill zewnętrzny na duże ciepło i lekko ruszt olejowy.
Umieścić wieprzowinę na szaszłykach. Gotuj na przygotowanym grillu, często obracając i szczotkując mieszanką sosu teriyaki. Gotować 10 do 12 minut, lub do pożądanej doneness.