Ognisko śniadanie Ropucha w dziurze

Ognisko śniadanie Ropucha w dziurze
Ognisko śniadanie Ropucha w dziurze może być tylko poranny posiłek szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.69 za porcję. Jedna porcja zawiera 505 kalorii, 21g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać syrop klonowy, masło, jajka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Śniadanie Ropucha w dziurze, Ropucha w dziurze kanapki śniadaniowe # SundaySupper, oraz Ropucha w dziurze.

Instrukcje

1
Mąkę kukurydzianą, mąkę, cukier, sól i proszek do pieczenia ubić razem w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodać mleko i jajka i ubijać, aż tylko połączone i nie smugi mąki pozostają; odstawić. (Ciasto można przygotować do 1 dnia wcześniej i przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce lub chłodziarce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Rozgrzej piec kempingowy do średniego (około 177° do450) lub zmieść ognisko z rusztem do grillowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiecPiec
4
Umieść dużą żeliwną patelnię na kuchence lub ruszcie i podgrzewaj, aż kropla wody skwierczy i natychmiast znika na powierzchni, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiecPiec
5
Dodać masło i podgrzewać do spienienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
6
Dodać kiełbaski i gotować, obracając od czasu do czasu, aż rumiane na całym i gotowane przez, o 12 do 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
7
Przenieść kiełbaski na duży talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
8
Ubić ciasto ponownie do rekombinacji, a następnie wlać do patelni w równej warstwie. Ułóż kiełbaski na wierzchu ciasta w równomiernej warstwie i skrop odmierzonego syropu klonowego na powierzchni ciasta i kiełbasy. Przykryć szczelnie folią aluminiową i gotować niezakłócony, aż ciasto jest nadmuchane, gotowane przez, i złoty kolor na dole, o 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KlonowySyrop Klonowy
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Pokroić w kliny i podawać natychmiast, przechodząc dodatkowy syrop klonowy z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KlonowySyrop Klonowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn