Ocet i sól Grillowany ziemniak
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj octu i soli z grillowanego ziemniaka. Za 41 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 14g tłuszczu i w sumie 256 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim Czwartego Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański dieta. Jeśli masz pod ręką ziemniaki Yukon gold, olej canolan, fleur de sel i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 63%, to danie jest dobre. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Grillowane ziemniaki z solą i octem, Sałatka Ziemniaczana Z Solą I Octem, oraz Grillowany Halibut z ziemniakami z soli i octu.
Instrukcje
Podgrzej grill do średniego.
Umieść ziemniaki w garnku z zimną wodą, dodaj 1 łyżkę soli i gotuj, aż ziemniaki będą miękkie, ale nadal jędrne, około 10 minut.
Odcedź, ostudź i pokrój w plastry o grubości 1/4 cala.
Ziemniaki posmarować z obu stron olejem i doprawić solą i pieprzem. Grilluj plastry na złoty kolor z obu stron i po prostu ugotuj, około 10 minut.
Plastry ułożyć równą warstwą na półmisku i od razu skropić octem i doprawić solą.