Nigdy nie można mieć zbyt wiele europejskich przepisów, więc dać obfite hiszpański ryż Piec spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 419 kalorii. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odebrać oliwki, papryka jalapeno, woda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%. Spróbuj Obfity Hiszpański Ryż, Hiszpański Piec Ryżowy, oraz Hiszpański Piec Ryżowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
2
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować i wymieszać wołowinę, cebula, i zielona papryka w gorącej patelni, aż wołowina jest rumiane i kruche, 5 do 7 protokół; odcedzić i wyrzucić tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Wymieszaj mieszaninę wołowiny, pokrojone w kostkę pomidory z zieloną papryką chile, woda, ryż, sos chile, oliwki, papryka jalapeno, czosnek, sól, brązowy cukier, mielony kminek, sos Worcestershire, pieprz cayenne i czarny pieprz razem w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 Całe świeże Jalapeno
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Kminek Mielony
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Ciasto Kukurydziane
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Doprowadzić mieszankę wołowina-ryż na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż smaki mieszają, o 30 protokół. Wymieszać 1 szklankę sera Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
5
Przenieść mieszaninę do naczynia żaroodpornego 2 1/2 quart i mocno docisnąć. Top z pozostałych 1 szklanki sera Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Gałązki Koperku Lub Estragonu (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(polecane: Velveeta)
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser topi się i bulgotanie, 10 do 15 minut. Top z posiekaną kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm