Obfity Hiszpański Ryż Piec
Nigdy nie można mieć zbyt wiele europejskich przepisów, więc dać obfite hiszpański ryż Piec spróbować. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 419 kalorii. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odebrać oliwki, papryka jalapeno, woda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%. Spróbuj Obfity Hiszpański Ryż, Hiszpański Piec Ryżowy, oraz Hiszpański Piec Ryżowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Gotować i wymieszać wołowinę, cebula, i zielona papryka w gorącej patelni, aż wołowina jest rumiane i kruche, 5 do 7 protokół; odcedzić i wyrzucić tłuszcz.
Wymieszaj mieszaninę wołowiny, pokrojone w kostkę pomidory z zieloną papryką chile, woda, ryż, sos chile, oliwki, papryka jalapeno, czosnek, sól, brązowy cukier, mielony kminek, sos Worcestershire, pieprz cayenne i czarny pieprz razem w dużym garnku na średnim ogniu.
Doprowadzić mieszankę wołowina-ryż na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż smaki mieszają, o 30 protokół. Wymieszać 1 szklankę sera Cheddar.
Przenieść mieszaninę do naczynia żaroodpornego 2 1/2 quart i mocno docisnąć. Top z pozostałych 1 szklanki sera Cheddar.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser topi się i bulgotanie, 10 do 15 minut. Top z posiekaną kolendrą.